výběr  barvy výběr  barvy

SEM VAŠ ...
Sem v barvi
spominčice

Vodni kotliček Sencor SWK 32 BL water kettle
Moja barva je barva drobnih rožic na brežinah čistih tokov. Je barva azurno modrega jasnega neba, polna svežega zraka in sončnih žarkov, vesela in neobremenjena, morda celo malce magična. Kaj zmorem? Segrejem vodo na temperaturo, ki jo želite in jo tudi ohranim. Imam posebej fini filter... Delam s svetlobno hitrostjo.

a
výběr  barvy výběr  barvy

božanski
kristalni sij

Izjemen oblikovalski dosežek, kotliček z enako sodobno Samsungovo plastiko kot mobilni telefoni. Brez vonja tudi po vretju. Njen čudovit lesk ostaja. Vse skupaj z modrim gumbom za osvetljevanje in osvetljenimi kazalniki polnosti na obeh straneh.

a
propečení propečení

zamenljivi
filter

Kakovost čaja in kave je v največji meri odvisna od kakovosti vode. To zahteva izredno fini filter, ki ujame tudi najmanjše koščke nečistoče. Sencorjev kotliček ima vgrajen ravno taki fini filter - ultra fini filter, ki ga zlahka zamenjate. A tudi najboljši filter ne dela, če se ne prilega aparatu. Sencorjev kotliček ima odlično prilegajoč se filter, ki je zaščiten tudi pred drsenjem ali izpadanjem.

a
propečení propečení

skriti
podstavek za gretje

Grelni element je perfektno vgrajen v domiseln, funkcionalno prilagojen podstavek. Daje vtis enotne in kompaktne enote. Voda se segreva čez celotno spodnjo površino in to pri 2200 do 2400 Wattih, zato hitro zavre.

a
propečení propečení

nič več
kapljanja

Kotliček odlikuje inovativna tehnologija proti kapljanju in iztekanju vode. To pomaga tudi pri preprečevanju kratkega stika. Kotliček se ne bo umazal, ker ne bodo ostali nobeni madeži od izhlapele vode. Dela tako z majhnimi kot velikimi vodnimi tokovi, zato lahko varno delajo z njim celo otroci in starejše osebe.

a
propečení propečení

centralni
360° priključek

Prednosti centralnega krožnega priključka boste videli že pri prvi uporabi kotlička. Kotliček lahko postavite na podstavek, kakor koli želite, pri tem je vseeno, kam je obrnjen ročaj. Kotliček se zapahne v priključek pri vsakem kotu, postopek segrevanje pa se začne takoj. Ne rabite razmišljati o tem, kje se nahaja vtičnica - pri tej napravi je to vseeno.

a
Kde koupit

KJE KUPITI
BARVNE IZDELKE?

Vrhunski izdelek zasluži enkratnega prodajalca. Če hočete kotliček v barvi zvončka, vijolični palični mešalnik ali tehtnico v barvi poletnega neba, gotovo boste tak izdelek našli pri enem naših pooblaščenih prodajalcev.