výběr  barvy výběr  barvy

SEM VAŠ ...
Sem v barvi
limete

Palični mešalnik Sencor SHB 37 GG
Je barva sočnega citrusa - radostna in igrivo osvežujoča. V vas bo zbudila željo, da ga takoj preizkusite in napolnila vašo kuhinjo s pridihom pomladi. Vaši družini bo lepšala dan za dnem, vas osvobajala stresa in upočasnila hiter življenjski ritem. Odlično se prilegam vaši roki. Sem najtanjši na svetu, ampak moj motor je močan kot vol.

a
výběr  barvy výběr  barvy

najtanjši
na svetu

Najtanjši svetovni palični mešalnik. V premeru meri samo palec in pol. Ergonomska ročica in tanka oblika dajeta vaši roki dober občutek. Stalni nadzor hitrosti zagotavlja pravo hitrost za vse vrste sestavin. Močan motor z 0,5 konjskih moči ima 6-letno garancijo.

a
propečení propečení

nastavljiva
hitrost

Sistem postopnega poviševanja hitrosti omogoča preprosto delo s paličnim mešalnikom. Začnite s počasnim mešanjem, nato postopno zvišujte hitrost, kar prepreči brizganje sestavin iz posode. Postopno zviševanje hitrosti zagotavlja tudi pravo hitrost za različne sestavine. Omogoča hitro prilagoditev vsaki situaciji, gostoti in konsistenci.

a
propečení propečení

visoko kakovosten motor
s 6-letno garancijo

Palični mešalnik mora imeti dolgo življenjsko dobo. Zelo dolgo. Njegova vzdržljivost in zanesljivost sta odvisni od močnega, visoko kakovostnega motorja. Odraz našega zaupanja v vgrajen motor je 6-letna garancija.

a
propečení propečení

adapter za mešanje
iz nerjavečega jekla

Dodatek za mešanje iz nerjavečega jekla omogoča mešanje vročih jedi in napitkov. Bajonetni sistem je zelo hiter in učinkovit. Drugi dodatki vključujejo 16-unčno plastično posodo, ki služi tudi kot merilna skledica.

a
Kde koupit

KJE KUPITI
BARVNE IZDELKE?

Vrhunski izdelek zasluži enkratnega prodajalca. Če hočete kotliček v barvi zvončka, vijolični palični mešalnik ali tehtnico v barvi poletnega neba, gotovo boste tak izdelek našli pri enem naših pooblaščenih prodajalcev.