výběr  barvy výběr  barvy

SEM VAŠA...
Sem v barvi
breskve

Kuhinjska tehtnica Sencor SKS 33 OR
To je barva sočnega in sladkobnega okusa. Po vaših žilah bo pognala življenjsko energijo. Spodbujala vas bo, opogumila in navdihnila. Slabi občutki bodo izpuhteli, vaši občutki bodo pa dobili krila. Sem izredno natančna. Lahko tehtam postopno, imam pa tudi velik osvetljen zaslon. Name se lahko vedno zanesete.

a
výběr  barvy výběr  barvy

edinstvena
akrilna oblika

Ta tehtnica je preprosto čudovita. Odlikuje jo sodobna akrilna oblika z uporabo čiste, prosojne plastike z barvno plastiko na spodnji strani. Prosojna površina omogoča posebno lomljenje svetlobe, ki tvori nežen odsev in harmonične barvne odtenke. Rezultat je jasen, eleganten in sodoben videz, ki ohranja tehtnico brezčasno.

a
propečení propečení

perfektno tanka
in ergonomska

Ta izredno tanka tehtnica ima neobrobljeno ergonomsko akrilno telo za preprosto čiščenje. In vsa je opremljena z udobnimi nadzornimi mehanizmi, zagotavlja pa tudi maksimalno možno higieno. Gladka površina tehtnice je tudi vodoodporna.

a
propečení propečení

Natančno
tehtanje

Štirje senzorji zagotavljajo visoko natančnost. Natančnost na 1,1 grama, funkcija postopnega tehtanja, funkcija ničenja in TARE, merjenje v evropskem in ameriškem metričnem sistemu, teža/prostornino (mleko, voda itd.). In se poudarja velik visoko kontrastni osvetljeni zaslon.

a
Kde koupit

KJE KUPITI
BARVNE IZDELKE?

Vrhunski izdelek zasluži enkratnega prodajalca. Če hočete kotliček v barvi zvončka, vijolični palični mešalnik ali tehtnico v barvi poletnega neba, gotovo boste tak izdelek našli pri enem naših pooblaščenih prodajalcev.