výběr barvy výběr barvy

SEM VAŠ ...
SEM V BARVI
ČEŠNJEVEGA CVETA

Aparat za pripravo hrane Sencor STM 48 RS
Sem barva nežnih cvetov zgoraj spomladi, ki pretvori češnje v veličastne šopke. Ta barva vaši kuhinji prinaša blagodejnost, lepoto in kanček nežnosti ter čustvenosti. Je malce sentimentalna, a hkrati pomirjujoča in topla. Moje srce je iz jekla, poganja me zanesljiv motor. Vaša želja pa je moj ukaz.

a
výběr barvy výběr barvy

KAKOVOSTNA KOVINA
S 6-LETNO GARANCIJO

Lepota kovine navzven in navznoter. Kovinski trup in kovinski pogon z visoko vzdržljivostjo - garantirano. Vrhunski in strokovno izdelani aparati za pripravo hrane omogočajo močan, a zelo tih motor. Kovinsko osrčje, vključno s pogonom, je drug kazalnik kakovost - garancija pa znaša 6 let.

Zaruka
a
propečení propečení

PLANETARNI
SISTEM

Večpogonski učinek delovanja - ali planetarni sistem ima veliko prednosti, ko gre za gnetenje, mešanje in stepanje. Dodatki se istočasno vrtijo okoli lastne osi in okoli obsega posode, kar zagotavlja odlično mešanico brez ostankov. Lahko ste prepričani, da se bodo vse sestavine zmešale na pravo skladnost in v celoti.

a
propečení propečení

4, 4-LITRSKA POSODA
IZ NERJAVEČEGA
JEKLA

Posoda za mešanje je izrednega pomena za vsak aparat za pripravo hrane. Njena kakovost, prostornina in sposobnost upravljanja so ključne za zadovoljstvo uporabnika. 4,4-litrska posoda je dovolj velika za pripravo več kot 1,3 kilograma testa ali za stepanje 8 jajc naenkrat. Izdelana je iz visoko kakovostnega poliranega nerjavečega jekla. Odstranite jo lahko povsem preprosto, umivate še preprosteje in je samostoječa. Z njo lahko preprosto ravnate zahvaljujoč dvema ročajema.

a
propečení propečení

VELIKO
DODATKOV

Ko boste odprli škatlo, v kateri je aparat za pripravo hrane, boste nemudoma navdušeni nad praktičnimi dodatki vašega novega kuhinjskega pomočnika. Našli boste metlico za mešanje in stepanje, kavelj za gnetenje, dodatek za mletje mesa, polnilec klobas, rezalnik in dodatek za ribanje. Oglejte si dodatke podrobneje...

 • Míchací metla

  0 / 0

  STEPALNIK

  Stepalnik v obliki črke A je idealen za pripravo glazurov in rahlo nekvašenih test.

  Míchací metla
 • Šlehací balónová metla

  0 / 0

  METLICA ZA STEPANJE BALON

  Metlica za stepanje balon je odlična za stepanje smetane in jajčnih beljakov.

  Šlehací balónová metla
 • Hnětací hák

  0 / 0

  KAVELJ ZA GNETENJE

  Kavelj za gnetenje je optimalna izbira za gosta, visoko kvašena testa.

  Hnětací hák
 • Mlýnek na maso

  0 / 0

  DODATEK ZA MLETJE MESA

  Dodatek za mletje mesa z dvema diskoma za mletje - grobim (8 mm) in finim (3 mm) zmelje vsako meso na želeno gostoto.

  Mlýnek na maso
 • Plnič uzenin

  0 / 0

  POLNILEC KLOBAS

  Ta dodatek vam olajša domačo izdelavo pečenih, kranjskih in drugih vrst klobas.

  Plnič uzenin
 • Kráječ a struhadlo

  0 / 0

  REZALNIK IN DODATEK ZA RIBANJE

  Rezalnik/dodatek za ribanje ima tri menljive nastavke za rezanje ter grobo oz. fino ribanje. Poenostavi pripravo solat, krompirčka, ribanih orehov in veliko več.

  Kráječ a struhadlo
propečení propečení

OPCIJSKI
DODATKI

Omenjenim dodatkom lahko dodate še druge nastavke in dodatke. Ti obsegajo izdelovalca testenin, sokovnik z vijačnim stiskalom in stiskalnico piškotov.

 • Výrobník pasty

  0 / 0

  IZDELOVALEC TESTENIN

  S tem naborom dodatkov je preprosto pripraviti testenine katere koli oblike. Jezički, rezanci in lazanja - preprosto in hitro.

  Výrobník pasty
 • Odšťavňovač

  0 / 0

  SOKOVNIK

  Ta sokovnik ima vijačno stiskalnico, da iz vašega sadja iztisne največ - soka, okusa in vonja. Svež in zdrav sok v vsakem trenutku.

  Odšťavňovač
 • Výrobník cukroví

  0 / 0

  STISKALNICA PIŠKOTOV

  Želite presenetiti družino? Enostavno izberite eno od 4 privlačnih oblik za izdelavo slastnih slaščic - preprosto in na udoben način v vaši kuhinji. Nenazadnje, kaj je boljšega od uživanja piškotov in mleka z vašimi najbližjimi, pripravljeno doma in z ljubeznijo.

  Výrobník cukroví
Kde koupit

KJE KUPITI
BARVNE IZDELKE?

Vrhunski izdelek zasluži enkratnega prodajalca. Če hočete kotliček v barvi zvončka, vijolični palični mešalnik ali tehtnico v barvi poletnega neba, gotovo boste tak izdelek našli pri enem naših pooblaščenih prodajalcev.