výběr  barvy výběr  barvy

SEM VAŠ ...
Sem v barvi
sončnice

Toaster Sencor STS 36 YL
Je barva tisočerih smejočih se sončnica, razpršenih čez livade. Prinaša veselje, smeh, spremembo in občutek sproščenosti. Sprošča vaša skrita hrepenenja, obuja občutek neposrednosti in, kar je najpomembnejše, spodbuja vaš tek. Je igriva in živahna. Kruh se popeče na šest načinov, pri čemer se rezine samodejno centrirajo.

a
výběr  barvy výběr  barvy

otopli
in odtaja

Opekanje kruha je hitro in enostavno. In zraven običajnega opekanja lahko izkoristite drugo funkcijo - odtajanje peciva. Ampak saj za to imate mikrovalovno pečico, kajne? No, nikoli še niste odtajali z našim toasterjem - testenine se odtajajo hrustljavo in kot sveže pečene, niso trdne in žilave.

a
propečení propečení

6 nivojev
opekanja

Naredite opečenec, kakršnega želite. Če ga želite svetlega, nastavite nivo 1 ali 2. Če ga želite temnega, izberite 6. Na voljo so še trije vmesni nivoji. Samodejno centriranje zagotavlja enakomerno popečenost na obeh straneh, tudi z debelejšo rezino v eni reži in tanko v drugi.

a
propečení propečení

brez odpadajočih
drobtin

Sencor vedno misli praktično. S funkcijo dviganja lahko odstranite najmanjše rezine. Dno se povsem iztegne, kar poenostavi čiščenje brez vode. Električni kabel se navije na podstavku.

a
Kde koupit

KJE KUPITI
BARVNE IZDELKE?

Vrhunski izdelek zasluži enkratnega prodajalca. Če hočete kotliček v barvi zvončka, vijolični palični mešalnik ali tehtnico v barvi poletnega neba, gotovo boste tak izdelek našli pri enem naših pooblaščenih prodajalcev.